Vacature Medior SEO specialist Haarlem

0 Comments

Je kunt veel doen om de kost te verdienen, heel veel. De een zijn of haar passie ligt bij het een, en weer een ander zijn of haar passie ligt bij weer iets heel anders. Daar is helemaal niets geks aan. Integendeel, het is zelfs iets heel moois. Waarom dan? Omdat je anders een hele saaie wereld krijgt. Wij houden niet van saai. Nee, wij houden van variatie. We houden van uitdaging. We houden van elke dag wakker worden met een gevoel van ‘ik ga weer lekker aan de slag’. We gunnen jou dezelfde passie en die gaan we ook een beetje aanwakkeren. Hoe we dat gaan doen? Door je wat te vertellen over onze vacature Medior SEO specialist Haarlem. Hier lees je alles over de Vacature Medior SEO specialist Haarlem. Wat het inhoudt, wat we van je vragen, wat wij je kunnen aanbieden en wat je kunt verwachten na het lezen van dit stuk. 

De inhoud van vacature Medior SEO specialist Haarlem

Allereerst willen we je graag natuurlijk informeren over de inhoud van de functie voor de vacature Medior SEO specialist Haarlem. Als SEO specialist ga je aan de slag met veel omtrent online marketing. Als het goed is weet je dat al. Zo niet, dan gokken we dat je hier aan het verkeerde adres bent. Jij weet als geen ander hoe je ervoor zorgt dat een webpagina aan de top komt, want jij staat immers aan de top van de SEO-keten. Je implementeert hiervoor verschillende technieken die jij al onder de knie hebt gekregen in de tijd dat je werkzaam bent in deze wereld. Ook overleg je met het team en de klant hoe je dit het beste voor elkaar krijgt. Wat moet er worden opgenomen in de strategie? Wat moet de uitstraling zijn? Kortom; een super veelzijdige job. Kun je niet wachten? Lees dan snel verder over wat je moet kunnen voor de vacature Medior SEO specialist Haarlem.

Wat er van jou verwacht wordt

Natuurlijk hebben wij, net als jij, ook verwachtingen. Iedereen heeft immers verwachtingen, maar wij zijn gelukkig de moeilijkste niet! Natuurlijk verwachten we van je dat je iedere dag weer zin hebt om aan de bak te gaan. Daarnaast is enige diepgaande kennis over SEO strategieën, de impact daarvan en online marketing vereist. Tevens zijn we op zoek naar iemand die eerder dergelijke functies heeft vervuld. De vacature Medior SEO specialist Haarlem heet niet voor niets medior, dus we zoeken naar iemand met minimaal 3 jaar ervaring. Die ervaring kan bij allerlei soorten bedrijven zijn, dat maakt ons niet zoveel uit. Daarnaast is het van belang dat je een echte teamplayer bent en bereid bent om een stukje harder te gaan lopen als dat nodig is. 

Wat wij bieden

Voor de vacature Medior SEO specialist Haarlem hebben wij wat eisen zoals je hebt kunnen zien. Gelukkig bieden wij ook veel. Een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden krachtens de CAO van deze sector, extra voordelen en een enorm gezellig team. Neem eens contact op, wie weet kunnen we meer voor elkaar betekenen!

Tags: