De plek waar je kunt spelen, leren, sporten en zingen

0 Comments

Bij Dynamo vind je de leukste kinderactiviteiten amsterdam. Het is voor de ontwikkeling van het kind belangrijk dat ze met leeftijdsgenootjes omgaan en leuke dingen doen. Bij Dynamo kun je samen met leeftijdsgenootjes spelen, leren en ontwikkelen. In het buurthuis kun je met elkaar spelen op de Playstation of de Nintendo Switch. Ook staat er een pingpongtafel en worden er regelmatig filmavonden georganiseerd. Zo kom je met elkaar in contact en kun je samen spelen, koken, sporten, knutselen en nog veel meer. Kinderen vanaf 10 jaar zijn welkom in het buurthuis in Amsterdam waar ze de leukste tijd hebben met leeftijdsgenootjes die dezelfde interesses hebben als jij. Aanmelden voor alle activiteiten is volledig gratis. 

Ontwikkel jouw talenten met professionele coaches

Voor ieder muzikaal talent of ieder kind dat graag muziek maakt kan zich aanmelden voor de muziekles amsterdam. Naast de muziekles zijn er ook diverse muziekworkshops waar je even in de wereld stapt van een DJ, een rapper of een producer. Je leert alle kneepjes van het vak en je kunt direct zien waar jouw talenten liggen en deze vervolgens verder ontwikkelen. Naast muziek is er ook ruimte voor dans en theater waar je les krijgt van professionele coaches. Je leert diverse dansstijlen of je leert te improviseren tijdens de theaterlessen. Wanneer je dit leuk vind om te doen kun je ook regelmatig meedoen met diverse optredens op festivals. Ook kun je meedoen met Europese jongerenuitwisselingen. 

De leukste manier om nieuwe vrienden te maken

Naast muziek, dans en theater kun je als kind terecht bij Dynamo voor een tal van andere leuke activiteiten. Het is dé plek waar kinderen samenkomen en waar levenslange vriendschappen ontstaan. Er is voor ieder kind wel een passende activiteit te vinden zoals sport, workshops of leuke tripjes naar een museum of pretpark. Ook voor huiswerkbegeleiding of het ontwikkelen van talenten zijn kinderen bij Dynamo aan het juiste adres. Je kunt leren koken, zingen, dansen, sporten en bovenal samen plezier maken. Iedere week zijn er weer nieuwe workshops om uit te kiezen. Je kunt je gratis aanmelden om deel te nemen aan de workshops en alle leuke activiteiten die worden gegeven. 

Tags: