Een livestream studio opzetten? Is dat een goed idee?

0 Comments

Er zijn verschillende redenen waarom je een livestream studio moet oprichten als het nou thuis is of op je bedrijf. De meest voor de hand liggende rechtvaardiging is om content te creëren die heel lang relevant zal blijven op je social media kanalen. Dit geeft je de mogelijkheid om de kijkcijfers op te bouwen en een loyaal publiek te krijgen. Bovendien bestaat de mogelijkheid dat kijkers zich kunnen abonneren op elk platform. Het zal jou werk dan onderscheiden van anderen in dezelfde branche. Dit is tegenwoordig essentieel en een beetje apart kan je zeggen, want je moet opvallen. Veel mensen proberen te live streamen als ze hun volgers bestand willen laten groeien,  maar geen geld willen uitgeven aan advertenties.

Populair worden met live streaming 

Hou jij zo graag van het voetbalspel ea sports fc? Maak het streamen tot een hele business en verdien tegelijkertijd geld. Het streamen kan nu op verschillende platformen waaronder Twitch een heel bekende is. Je kunt op verschillende manieren geld verdienen op Twitch. Op deze manier zou je op zoek kunnen gaan naar sponsors. Daarnaast kun je je livestream op YouTube gebruiken om geld te verdienen met advertenties, om Bit-donaties te vragen en meer. Hoewel het moeilijk is, is het mogelijk om van je Twitch-streams te leven. Uitzicht is de belangrijkste bron van inkomsten. Als je content veel views heeft, kun je ook betalende klanten aantrekken die bereid zijn geld per maand uit te geven voor hun abonnement.

Welke pc nodig voor live streamen 

Wil je zo graag jou game live streamen op Twitch, Youtube of Facebook maar je hebt nog geen goede game pc? Een pc moet een paar belangrijke aspecten hebben om ermee te kunnen streamen. Een goede stream pc moet worden aangepast aan jou gaming eisen. Je scherm moet de FPS ondersteunen die je voor elke game wenst en OBS moet in staat zijn om alles vloeiend weer te geven. De streaming pc hangt af van welke game jij wilt spelen. Als je een game kiest als Fortnite of Minecraft heb je geen krachtige machine nodig. Voor games als Warzone heb je al gauw een krachtigere machine nodig met een groter geheugen van bijvoorbeeld 32GB. 

Tags: