Wat is incontinentiemateriaal?

0 Comments

Het komt vaak voor dat mensen in de praktijk af te rekenen krijgen met incontinentie. Dat is uiteraard ontzettend vervelend. Gelukkig is het zo dat er op de markt tegenwoordig verschillende producten zijn terug te vinden die je hierbij kunnen helpen. Het gaat hierbij dan bijvoorbeeld om luiers en inleggers, maar ook om bed onderleggers evenals wegwerp washandjes. Door gebruik te maken van bepaalde vormen van incontinentiemateriaal is het mogelijk om een niet onbelangrijke meerwaarde voor jouw leven te kunnen realiseren. Ben jij ook benieuwd om hier meer over te weten te komen? Dan dien je, je zeker even te verdiepen in de hieronder aanwezige informatie.

Wanneer gebruik je incontinentiemateriaal?

De eerste vraag die vaak met betrekking tot incontinentiemateriaal wordt gesteld heeft te maken met de situatie waarin je er gebruik van maakt. In eerste instantie hebben veel dames namelijk het vermoeden dat ze urineverlies best wel kunnen opvangen door gebruik te maken van een standaard maandverband of inlegkruisje. We zeggen niet dat dit niet mogelijk is wanneer het slechts enkele druppels urine betreft, maar van zodra er sprake is van meer vochtverlies wordt het uiteraard toch best een ander verhaal. In dat geval is het dan ook sterk aan te bevelen om gebruik te maken van speciaal daarvoor gemaakt incontinentiemateriaal. Dergelijk materiaal beschikt over een uitstekende vochtopname wat als gevolg heeft dat ze huidirritaties op een efficiënte manier kan voorkomen.

Wat biedt het productaanbod van het merk TENA? 

Wie incontinentiemateriaal zegt denkt in de praktijk naar alle waarschijnlijkheid al vrij snel aan het merk TENA. Het moet dan ook gezegd dat dit bedrijf erin is geslaagd om door de jaren heen een productaanbod te creëren waar elke persoon gebruik van kan maken die geconfronteerd wordt met urineverlies. Of het daarbij nu gaat om slechts enkele druppels of om een aanzienlijke hoeveelheid, je hebt altijd bepaalde producten die je verder kunnen helpen. Eveneens niet onbelangrijk om te weten is dat het merk TENA ervoor heeft gekozen om niet alleen de focus te leggen op vrouwen. Ook mannen die af te rekenen krijgen met urineverlies zullen dan ook absoluut bepaalde artikelen in het aanbod van dit merk terug kunnen vinden waar ze gebruik van kunnen maken. Dat is zeker.

Hulpmiddelonline.be | Dé TENA specialist

De juiste incontinentiematerialen kunnen jouw leven veel aangenamer maken

Hoe vervelend urineverlies in de praktijk ook mag zijn, het is absoluut van cruciaal belang om niet bij de pakken neer te blijven zitten, integendeel. Heel wat mensen laten hun leven voor een groot deel domineren door hun urineverlies. Ondanks het feit dat dit in zekere mate natuurlijk te begrijpen valt is het tegelijkertijd zo dat dit nergens voor nodig is. De lijn met incontinentiematerialen die tegenwoordig op de markt zijn terug te vinden is namelijk zo ontzettend uitgebreid en efficiënt dat nagenoeg elk effect van incontinentie in de kern kan worden aangepakt. Ben jij dus met andere woorden ook één van de vele mensen die af te rekenen krijgt met urineverlies? Dan is het vanzelfsprekend dat je zeker even het beschikbare aanbod met incontinentiemateriaal moet ontdekken welke op de markt is terug te vinden. Dat is een absolute aanrader. 

Tags: