Het invriezen van koelelementen

0 Comments

Wanneer je koelelementen wilt meenemen in een koeltas of koelbox voor onderweg is het verstandig om deze in te vriezen van tevoren zodat ze op de juiste temperatuur zijn. Vaak is het handig om dit drie of vier uur van tevoren te doen zodat de koelelementen goed bevroren zijn en klaar zijn om gebruik van te kunnen maken. De tijd dat ze in de vriezer liggen is aanzienlijk kort vergeleken met hoe lang je ze kunt gebruiken. Niet alleen is het een milieuvriendelijke manier van koelen omdat je stroom bespaart, maar je kunt de koelelementen overal mee naartoe nemen als je de goede tas hebt met de juiste isolerende laag. Door deze laag blijven de koelelementen dagen lang koud waardoor je altijd kunt genieten van een verkoelend drankje onderweg. Niet alleen de koelelementen, maar ook de koeltas kan na gebruik weer koud worden bewaard samen met de elementen.

De koelelementen zijn voor gebruik op locatie

Meestal worden de koelelementen ingezet wanneer je dus onderweg bent, of als je ergens bent waar er geen normale koelkast of vriezer aanwezig is. Niet alleen kun je drankjes of eten meenemen en op een bepaalde temperatuur behouden. Maar je kunt ook ijs meenemen. Je kunt ook onderdelen van piepschuim erin plaatsen die ervoor zorgen dat het een dag lang bevroren blijft. Het is belangrijk wanneer je eten of drinken meeneemt in zo’n koeltas, dat je deze gesloten laat. Zo blijft de temperatuur constant en blijft je voedsel langer houdbaar. Je kunt een tas zoals deze meenemen naar bijvoorbeeld het strand, zeker als je broodjes meeneemt op een hete dag is het fijn dat deze niet zompig worden. Je kunt ze dan al goed verpakken en dan met de elementen in de koeltas plaatsen. Ook is het belangrijk dat de tas niet in direct zonlicht wordt geplaatst.

Een dagje naar het bos

Niet alleen kun je eten en drinken meenemen en koel houden met koelelementen wanneer je een dag of middag ergens naartoe gaat, maar je kunt ook denken aan andere activiteiten om zelf mee te nemen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan bordspelletjes of iets wat fysiek intensiever is om buiten te kunnen doen zodat iedereen zich kan vermaken. Zeker wanneer je met een grote groep bent met diverse leeftijden is het belangrijk om iedereen tevreden te houden. Wanneer je dan een goede planning maakt, zul je zien dat er genoeg variatie is en niemand snel verveeld raakt. Wanneer iedereen eenmaal uitgeput is kun je ergens gaan zitten om te genieten van een zelfgemaakt gerecht wat je hebt meegenomen samen met een drankje.

Met de auto op vakantie

Veel Nederlanders kiezen ervoor om met de auto te vertrekken naar het buitenland als ze er even tussenuit willen. Koelelementen van Coolpack kunnen er tijdens dit soort momenten voor zorgen dat je onderweg kunt genieten van een koud drankje.Het is al vaak leuk genoeg om in een van de buurlanden te verblijven omdat je dan toch in een andere omgeving bent die je vaak niet kent en dan toch het gevoel hebt dat je op vakantie bent zonder ver van huis te zijn. Zelfs in eigen land zijn er enorm veel plekken te zien waar je waarschijnlijk nog nooit aan hebt gedacht. Ook deze zijn super interessant om te ontdekken.

Tags: